Kamerun

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Kamerun

Nekretnina za prodaju u Kamerunu
Republika Kamerun je unitarna republika Afrika. Glavni grad je Yaoundé. Kamerun se graniči s Nigerijom na sjeverozapadu, s Čadom na sjeveroistoku, sa Srednjoafričkom Republikom na istoku, na jugoistoku s Republikom Kongo, a na jugu s Ekvatorijalnom Gvinejom i Gabonom.
Kamerun je zemlja u razvoju, njezina populacija raste po stopi od oko 3%, a time i sve veći rast urbanizacije. Ovi podaci dovode do povećanja stambenih jedinica koje stanovništvo zahtijeva, a time i do povećanja nekretnina za prodaju u Kamerunu.
Vlada, privatne tvrtke i individualni investitori pokušavaju prevladati rastuće obveze od preko 100.000 jedinica godišnje kroz stalna ulaganja u stanovanje.

Ako ste zainteresirani za kupnju nekretnina za prodaju u Kamerunu, urbana područja koja nude više mogućnosti su: Yaoundé, Douala i Limbe.
Svaki grad ima susjedstva koja služe bogatoj populaciji, političkim predstavnicima, vladinim dužnosnicima itd., Jer pozdravljaju najbolje škole, najbolje trgovačke centre, asfaltirane ceste, mirna područja, pristup luksuznim restoranima, trgovinama, taksijima, klinikama itd. Ali cijena nekretnina prodanih u Kamerunu premašuje cijenu nekretnina u bilo kojem europskom gradu.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 30102

Prodaja Vila, Kamerun, Douala, Deido, Douala

4,538,100.00HRK
Prodaja
Vila

700 m²
Božena Nemcova nekretnine i luksuz. Za sve Vaše kupnje ili iznajmljivanja vila, apartmana, zemljišta i druge imovine u Kamerunu i Africi općenito pov...
Cod. 15806

Prodaja Poljoprivredno gospodarstvo, Kamerun, Douala, Akwa Palace, Akwa Palace

Reserved negotiation
Prodaja
Poljoprivredno gospodarstvo

2000 m²
250 Metric Ton / metričkih tona po tjednu Zajednički naziv - kukuruz, kukuruz, žuta kukuruza / žuti kukuruz, bijeli kukuruz / bijelo kukuruz, slatk...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB